Legotillverkning inom skärande bearbetning

Arentorps Legoindustri är det lilla verkstadsföretaget med det stora engagemanget för de bearbetade detaljerna. Vi är erfarna och kunniga legotillverkare inom skärande bearbetning, framför allt i mindre och medelstora serier. Inom många olika industrier är legotillverkningen väldigt viktig och att anlita ett kompetent företag är a och o för att legotillverkningen ska bli så effektiv som möjligt. Kunden ska kunna lita på att deras produkter levereras i tid och det är en princip som vi på Arentorps Legoindustri värnar om och alltid strävar efter.  

Skärande bearbetning är en tillverkningsprocess som vi har goda kunskaper och mycket erfarenhet inom. Den sker i vår maskinpark som bland annat består av moderna CNC-styrda verktygsmaskiner och de flesta med någon form av automation. Tack vare dem kan vi erbjuda våra kunder en avancerad och kostnadseffektiv produktion inom skärande bearbetning. Vi har inga egna produkter utan tillverkar enbart detaljer från våra kunders ritningar.  

Arentorps Legoindustri erbjuder flera olika tekniker inom skärande bearbetning och kan därför också erbjuda våra kunder en viktig form av flexibilitet. När du anlitar oss för legotillverkning kan du känna dig trygg i att vi håller leveranstiden och att slutprodukten blir som du önskar, i såväl utseende som kvalitét. Företaget är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 med tillägget för miljö ISO 14001:2015.  

Arentorps Legoindustri är det kompetenta företaget du vänder dig till när du behöver hjälp med legotillverkning inom skärande bearbetning!

Exempel på detaljer

Klicka på bilderna nedan för större format och info.

Dela gärna webbplatsen med något av följande alternativ:
Facebooktwitterlinkedinmail