Metallspån

Legotillverkning

Legotillverkning utifrån era specifika behov

Vi på Arentorps Legoindustri har de rätta resurserna för att kunna erbjuda produktionsmöjligheter och lösningar som är anpassade efter era specifika behov. Med många års erfarenhet och bred kunskap inom skärande bearbetning säkerställer vår legotillverkning komponenter med hög kvalitet. Vår tekniska kompetens i kombination med skräddarsydda tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att möta era behov och leverera en slutprodukt som stämmer överens med era förväntningar och krav. Vi tar oss an varje uppdrag med lyhördhet och ett engagemang för att säkerställa bästa möjliga resultat. Oavsett om det handlar om svarvning eller fräsning så är vi redo att ta fram produkter som speglar era vision.

Välkommen att ta kontakt med oss och berätta om ert nästa projekt så ser vi till att vara er självklara leverantör av legotillverkning inom skärande bearbetning. Med känsla för detaljer och kvalitet ser vi till att leverera produkter enligt era krav. Oavsett om ni behöver hjälp med mindre eller medelstora serier så anpassar vi oss efter ert projekt och erbjuder lösningar helt utifrån era behov. Med vår legotillverkning inom skärande bearbetning får ni inte bara produkter ut efter era ritningar, utan även en pålitlig leverantör med ett stort engagemang.

Din trygga partner inom legotillverkning

När du anlitar oss för legotillverkning kan du känna dig trygg i att vi håller leveranstiden och att slutprodukten blir som du önskar, i såväl utseende som kvalitét. Företaget är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 med tillägget för miljö ISO 14001:2015.

Arentorps Legoindustri är det kompetenta företaget du vänder dig till när du behöver hjälp med legotillverkning inom skärande bearbetning! Har du ett konkret uppdrag inom skärande bearbetning eller vill veta mer om vad vi kan göra för dig så är vi bara ett samtal bort! Vi ser fram emot att höra hur vi kan stå till tjänst för dig.

Svarvning

Svarvning är den vanligaste metoden inom skärande bearbetning och används främst för att skapa cylindriska eller koniska former och geometrier. Denna bearbetningsteknik innebär att ett spånavskiljande verktyg formar ett roterande arbetsstycke i en svarv. Svarvstålet avlägsnar material från det snabbt roterande arbetsstycket. För produktion av detaljer med höga krav på precision och ytkvalitet är svarvning en idealisk bearbetningsmetod.

Fräsning

Fräsning används inom tillverkning av komplexa ytor, hål och spår i olika material. Vid fräsning monterar man ett fräsverktyg med många eggar, i en fräs. Verktyget roteras och arbetsmaterialet matas in mot fräsen. Detta kan utföras i olika riktningar och vinklar, vilket skapar möjlighet för en bred variation av geometriska former.

Exempel på detaljer

Klicka på bilderna nedan för större format och info.